Tenpaku
Musik som intresserar mig

Peace and Love

december 23, 2015 14:18 by Admin
En festival som kanske inte alla känner till är Peace & Love festivalen som hålls varje år i Borlänge. Jag som bor i Småland har väldigt långt till Borlänge och detta är så synd. Jag har varit på den här festivalen två gånger och de konserterna som jag har sett där är några av de allra bästa. Jag läste för inte så länge sedan att Rihanna i år kommer till Peace & Love och jag bara måste dit. Jag älskar verkligen Rihanna och har alltid velat se en konsert med henne men hittills har jag alltså inte gjort det. Att gå på Peace & Love skulle vara den bästa chansen för mig att få lyssna på Rihanna live och det här, det får jag bara inte missa. Även om det är en bra bit från mig till Borlänge så är detta värt att ta sig dit. Dessutom så är detta en festival som jag vet kommer att bli bra. Det har den varit alla de andra gångerna som jag har varit där.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt