Tenpaku
Musik som intresserar mig

Text och musik

december 18, 2015 10:23 by Admin
Jag hör till dem som verkligen älskar låtar och musik som har bra texter. Sedan finns det ju en del musik som rent musikaliskt tilltalar mig men där texten kanske inte gör det och detta är alltid en konflikt tycker jag. Jag tror att musik och folk kan delas in i en del grupper och detta då baserat på text och musik. Jag tror att vi alla antingen lyssnar och letar efter musik där texterna tilltalar oss och sedan att det finns en del som lyssnar rent musikaliskt. När jag tänker på detta med rent musikaliskt så tänker jag på till exempel de som själva spelar eller till exempel dansare som letar efter bra rytmer och takter att dansa till och så vidare. Vad tror ni om detta? Har jag fel när jag tror att det finns två grupper?Det kanske är bara jag som tänker så här.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt